RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Kerrostalo | 2h + k + s

Oikotie 7 A, Keskusta, Järvenpää

Hinta

234 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

2012

Nyt tarjolla valoisa, viihtyisä ja esteetön hissitalon asunto aivan Järvenpään keskustassa. Tästä harvoin huoneistoja tarjolla olevasta kerrostalosta löytyy kaksio, joka tarjoaa 57 neliötä modernia asumista, jossa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu. Vuonna 2012 rakennettua asuntoa on pidetty erinomaisessa kunnossa ja se odottaa nyt uusia asukkaitaan. Huoneiston myynnin yhteydessä (velaton myyntihinta 234.000€) myydään erikseen autohallissa oleva autopaikkaosake (velaton myyntihinta 13.500€). Neljännestä kerroksesta ja isolta parvekkeelta avautuvat näkymät sisäpihalle ja luonnonvaloa tulvii sisään ikkunoista. Olohuone ja keittiö muodostavat avaran yhtenäisen tilan, joka kutsuu viettämään aikaa yhdessä, ilmalämpöpumppu pitää huolen asunnon viileydestä. Makuuhuoneesta löytyy hyvin säilytystilaa. Asunnon kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja kaiken kruunaa oma sauna, jossa voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Asunnon sijainti on erinomainen. Kaikki tarvittavat palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet ovat ympärillä. Lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta Helsinkiin pääsee noin puolessa tunnissa. Vapaa-ajan viettoon löytyy monipuolisia mahdollisuuksia lähistöltä, kuten rantapuisto, uimaranta, urheilukentät ja elokuvateatteri. Tämä koti sopii erinomaisesti ikäihmisille, sinkuille, pariskunnille, jotka arvostavat laadukasta asumista, hyviä palveluita ja sujuvaa arkea. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – tule tutustumaan ja ihastu itse! + hissitalo + liikenneyhteydet + aivan keskellä keskusta-aluetta + liikenteen äänet eivät kuulu + todella hyväkuntoinen, valoisa asunto + parveke ja sauna + viihtyisä piha-alue + autohallista ostettavissa autopaikkaan oikeuttavat osakkeet Yhteydenotot ja esittelyvaraukset: Jarno Riipinen 0451100715 jarno.riipinen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80357036
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2012
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

234 000,00 €

Velaton hinta

234 000,00 €

Neliöhinta

4 105,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

239,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

239,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 20
Vesimaksu: 18 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: - 30.03.2023 Yhtiökokouksessa päätettiin hallitukselle antaa valtuudet kerätä taloustilanteen vaatiessa enintään 2 kuukauden hoitovastikkeet ja päättämään pääomavastikkeiden määrästä kesken tilikauden. - Muuttuvat vastikemaksut 1.7.2024 alkaen: Vesimaksu 18,50€/hlö/kk tasauslasku mittareiden mukaan. Autopaikkamaksu 22,00€/kk Autohallin hoitovastike 40,00€/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisan laajakaista (10Mbit/s) taloyhtiön kustantama. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiön autohalliosakkeista on lunastuslauseke (yhtiön ja osakkaiden lunastusmahdollisuus). Katso Asunto Oy Järvenpään Rytmin yhtiöjärjestyksen pykälä 7§. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Olohuoneessa ilmalämpöpumppu (kerrostalossa sallittu käyttö vain viilennykseen). Parvekkeelle rakennettu kestopuulaudoitus lattiaksi. Osakkeen omistajien vastuusta huoneistokohtaisten ilmalämpöpumppujen, parvekelasien ja tulisijojen sekä niihin liittyvien hormien korjaamisesta, kunnossapidosta, siitä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Tarkemmin yhtiöjärjestyksen pykälässä 8§.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2022 Kuntoarvio liittyen rakentajan 10-vuotisvastuisiin, huoneistojen märkätilojen tarkastus, salaojien ja hulevesijärjestelmän kuvaus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Parvekkeelle rakennettu kestopuulaudoitus.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone, liesi ja erillisuuni (kiertoilmauuni)
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys (Lattialämmityksen kustannuksista vastaa taloyhtiö.)
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Lämmin häkkivarasto n.3m².
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
186-1-125-3
Isännöitsijän yhteystiedot
JVP-Isännöinti Oy, Mika Eronen, mika@jpvi.fi, 0505167527
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone, Lastenvaunuvarasto ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Rakennusten lkm 2kpl. Hissejä 2kpl. Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön POV1 rakennuslainan päättymisaika 09.05.2037. Taloyhtiön kiinnitykset: 21 292 271 €
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 42 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat (42kpl) ovat osakeomisteisia Kiinteistö Oy Järvenpään Melodiaparkissa. Kaavoitettuja ja toteutettuja autopaikkoja on 48kpl. Yhtiön omistuksessa 6kpl autopaikkoja. Pihapaikkoja on 8kpl. Autohallipaikka ostettavissa, pihalla 3kpl 2h vieraspaikkoja. Liiketilan paikkoja 3kpl ja inva-/kodinhoitopaikkoja 2kpl, jotka Rytmin hallinnassa (As. Oy Järvenpään Tahdilla käyttöoikeus toistaiseksi).

Tehdyt remontit
Rakentajan tekemät vuosi- ja takuukorjaustyöt:
2012-2019 Vuosi- ja takuukorjaustyöt 2012-2019.
2015 Yläpohjan eristevillan lisäpuhallustyö. Huoneiston A21 parvekepellityksen vesieristeen vuotokorjaus.
2016 Terassiparvekkeiden korjaukset. Parvekkeiden vesivuotojen takuukorjaukset.
2017–2018 Vesikaton korjaukset.
2018 Rakentajan tekemät tarkastukset ja mittaukset.
2019 Pihaportaan muutostyöt takuutyönä. Helsingintien puoleisen liiketilojen edustan sokkeleiden korjaus takuutyönä. Huoneiston A 22 viemärikorjaus takuutyönä.

Yhtiön teettämät muutos- ja korjaustyöt:
2015 Aidan rakentaminen tontin koillisrajalle.
2016 Parvekelasitusten tarkastus ja huolto.
2017–2018 Vesikaton kuntotarkastus.
2018–2019 Asiantuntijaselvityksiä perustajaosakkaan ja yhtiön välisessä kiistassa.
2020 Sovintosopimus perustajaosakkaan kanssa. Porrasaulojen kulmalistojen asentaminen. Piha-aitojen yläpuiden huoltokäsittely/maalaus.
2021 Piha-aitojen huoltomaalaus. Terassiasuntojen orsien huoltomaalaus. Ilmastointikanavien puhdistus, mittaus ja säätötyö.
2022 Kuntoarvio liittyen rakentajan 10-vuotisvastuisiin. Huoneistojen märkätilojen mittaukset. Salaoja- ja sadevesijärjestelmän kuvaus. Viemärien kuvaus.
2023 Parvekelasituksen tarkastus ja ylläpitohuolto, palovaroitinlaitteiden tarkastus ja laitteiden uusinta.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 16.09.2025, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen kokonaisenertiankulutus (E-luku): 129 kWhE/(m2vuosi)
Tontin koko
3 449 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: As Oy:n tontti on hallinnanjakosopimuksella yhteinen As Oy Järvenpään Tahdin kanssa. Omistuksen jako-osuus lainhuudon mukaan 4120/6800. Luvut eivät ole pinta-aloja ja koko tontin pinta-ala on 3449m2.
Kaavoitustiedot
Järvenpään kaupunki puh. (09) 27 191.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Järvenpään Rytmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Etuovelta on pääsy suoraan Järvenpään keskustaan, jossa monipuoliset palvelut ympärillä. Prismakeskus n.200m. Järvenpään Bulevardikortteli n.200m. Kirjasto ja Järvenpää-talo n.600m. Rantapuisto n.400m. Uimaranta n.800m. Urheilu- ja pesäpallokenttä n.800m. Elokuvateatteri n.100m. Alueella on useampi päiväkoti ja kouluista suurimpana Järvenpään yhteiskoulu n.700m. (uudisrakennus valmistunut keväällä 2023).

Hyvät liikenneyhteydet. Rautatieasema n.400m, Linja-autot kulkevat talon ohitse (asemalle n.600m). Taksitolppa lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla.
Tiedustelut
Jarno Riipinen, 045 1100 715, jarno.riipinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Keskusta, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarno Riipinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.