Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Erillistalo | 5h, avok, 2 kph, s, khh, vh, parveke, terassi, piha, 2 ap

Nuottatie 8, Nuottaniemi, Espoo

Hinta

1 035 000 €

Koko

159,5 m²

Vuosi

1997

Rantarivissä, omassa rauhassa As Oy muotoinen erillistalo uskomattoman upealla merinäköalalla. Tämä vuonna 1997 valmistunut ja vuonna 2007 kattavasti remontoitu kaunis koti luo hyvät puitteet viihtyisään asumiseen luonnon ja meren äärellä. Valoisa olohuone muodostaa yhdessä avokeittiön kanssa ihanteelliset ja avarat tilat mukavaan yhdessäoloon perheen ja/tai ystävien kanssa. Tila on modernisoitu huoneistoremontin yhteydessä avaamalla alakerran koko meren puoli yhdeksi suureksi tilaksi, josta aukeaa mieletön, esteetön maisema etelään meren suuntaan. Keittiössä on runsaasti kaappitilaaja ja se on varustettu kaikilla herkuilla (mm. kahvi- ja jääpalakone) sekä suurella saarekkeella. Talon yläkerrassa on kaksi suurta makuuhuonetta, jotka tarjoavat myös mahdollisuuden muokata huonejärjestystä perheen tarpeiden mukaan jopa neljäksi makuuhuoneeksi. Katon laipioden alla olevan tilan hyödyntäminen on myös yksi vaihtoehto. Yläkerrassa on myös arkiolohuone, talon toinen kylpyhuone ja parveke merelle päin. Ilmalämpöpumppu pitää kesäkuumalla yläkerran lämpöasteet kurissa. Alakerran makuuhuoneen yhteydessä on kätevä työtila sekä vaatehuone. Saunatilat sijaitsevat alakerrassa. Oma, suojaisa eteläpiha terasseineen merelle päin on tämän kodin ykkösjuttu. Täällä voit nautiskella omasta rauhasta grillaten, lintujen laulua ja merituulta kuunnellen. Jos kaipaat enemmän liikuntaa, löytyy rantaraitti ja talvisin hiihtoladut aivan kiven heiton päästä kotioveltasi. Pienvenesatama muutaman minuutin kävelymatkan päässä, joten veneilyharrastajalle tämän parempaa sijaintia ei omalle kodille löydy. Autopaikkoja on kaksi ja sähköautolle on latausmahdollisuus. Taloyhtiöllä on lapsille turvallinen piha-alue leikkipaikkoineen. Yhtiöstä on pidetty järjestelmällisesti hyvää huolta sen rakentamisesta alkaen asti. Taloja on yhteensä 16, joista vain 3 (suurinta) sijaitsee rantarivissä ja ne ovat erittäin harvoin myynnissä. Varainsiirtovero 1,5%. Sijainti Nuottaniemessä yhdistää luonnonläheisen ja rauhallisen asumisen merellisessä Espoossa hyvien palveluiden lähellä. Koulut, päiväkodit ja Ison Omenan kattavat palvelut takaavat, että arki sujuu vaivattomasti. Merenranta, pienvenesatamat, uimaranta ja rantaraitti tarjoavat vapaa-ajan viettoon monipuolisia mahdollisuuksia. Tämä koti on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen perheen tarpeita – se tarjoaa tilaa, tunnelmaa ja toimivuutta ainutlaatuisella sijainnilla. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tulevaan unelmiesi kotiin Nuottaniemeen. MYYNTI JA LISÄTIEDOT: Saija Hakola-Tikanoja, LKV, LVV, partner saija@solidhouse.fi 0400 468300

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80356856
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avok, 2 kph, s, khh, vh, parveke, terassi, piha, 2 ap
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
159,5 m²
Kokonaispinta-ala
159,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Lisäksi huoneistoon kuuluu 4m2:n ulkovarasto.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1997
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 032 193,32 €

Velkaosuus

2 806,68 €

Velaton hinta

1 035 000,00 €

Neliöhinta

6 489,03 €/m²

Vastike

Hoitovastike

684,85 € / kk

Pääomavastike

84,54 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

769,39 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15eur/hlö/kk Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksun tasauslasku kerran vuodessa. Rahoitusvastike 4: 30.6.2024 asti 0,53eur/m2/kk (tämän huoneiston osuus 84,54eur/kk) Rahoitusvastike 4: 1.7.2024 alkaen 0,30eur5/m2/kk (tämän huoneiston osuus 47,85eur/kk)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa on viihtyisä arkiolohuone ja parveke merelle päin. Huoneessa on ilmalämpöpumppu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, takka, satelliittiantenni, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu. Yläkerran arkiolohuoneen kirjahylly ja alakerran lämmityspattereiden suojat.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Satelliittiantenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Elisa Oyj, 10Mt, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Suuri terassi/patio meren suuntaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto on remontoitu vuonna 2007.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys, varaava takka, ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Kaapistot, saareke, induksitioliesitaso, erillisuuni, jääkaappi+pakastin (korkeat), jääpalakone, mikroaaltouuni, kahvikone, astianpesukone, liesituuletin, kahvikone, kiinteät valaisimet, puutaso, RST-taso.
Lattiamateriaalit: Laattalattia, lattialämmitys.
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuone: Suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peili, käsibidee, wc-istuin. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Lattialämmitys. Alakerran pesuhuone: Suihku (sadesuihku), suihkuseinä, leveä pesuallas (kaksi hanaa), peili, kylpyhuonekaapisto, wc-istuin., bideesuihku. Ovi ulos. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Lattialämmitys. Saunan ja khh:n välinen seinä myös lämmittetty.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran pesuhuoneen yhteydessä on erotettu kodinhoitotila. Pesukoneliitäntä, kaapistot. Pesuhuoneen ja saunan välisessä seinässä on lämmitys (sähkö). Tilasta pääsee myös suoraan pihalle.
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone. Koko alakerta meren puolelle on yhtä avointa tilaa (väliseiniä on poistettu). Alakerran yksi alkuperäinen makuuhuone on poistettu ja tila on yhdistetty olohuoneeseen. Varaava kaakelitakka.
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Seinät maalattu, yhdessä seinässä tehostetapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on suuri makuuhuone, josta on erotettu oma, ikkunallinen tila työpisteelle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jotka molemmat voi jakaa kahdeksi pienemmäksi makuuhuoneeksi, jolloin yläkertaan on mahdollista saada 4 makuuhuonetta. Yläkerran katon alla olevat laipiot on otettu joissakin yhtiön erillistaloissa hyötykäyttöön.
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Yläkerrassa ja eteisessä kaapistot, vaatehuone, oma ulkovarasto (4m2) ja yhtiön tiloissa irtaimistovarasto (2m2)
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Matinkylän Huolto Oy ISA, Merja Fallström, merja.fallstrom@matinkylanhuolto.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (Elisa Oyj) ja Väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot (n. 2m2), lasten leikkikenttä.
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 1 696 623,18 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Jokaiselle erillistalolle kuuluu 2 pihapaikkaa, joissa on lämpöpistoke. Sähköautojen latauslaitteet taloissa: C, E, I, J, L, N (laitteet ovat osakkaiden vastuulla). Yhtiökokous 16.3.2021: Päätettiin, että osakkaat saavat omakustanteisesti teettää huoneistoihin hitaan latausaseman. Päätettiin, että taloyhtiö tekee sähköautonlataussopimuksen, sopimuksessa ei rajoiteta maksimitehoa vaan on osakkaan tehtävänä ja vastuulla tehdä tarvittavat selvitystyöt muutostyötä tehtäessä.

Tehdyt remontit
Kattava korjaushistoria saatavilla välittäjältä. Tässä osa tehdyistä kunnostustöistä: Alapohjat kunnostettu 1999, 2014 ja 2020. Lukituksen uusiminen (Abloy Exec) 2004. Vesikaton kunnostus 2006, salaojien ja sadevesiviemäreiden tarkastus/huuhtelu 2007, jätekatoksen uusiminen 2007. Laajakaistayhteyden hankkiminen (Elisa 10 M) 2015. Julkisivujen puuosien maalaus 2017, parvekkeet uusittu 2017, ikkunoiden ulkopuitteet maalattu 2017, vesikaton pesu ja suojakäsittely 2017. Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien sekä salaojien painehuuhtelu 2017. Alapohjien jätevesiviemärien lämmöneristeiden korjaus 2020. Ilmanvauhtojärjestelmien puhdistus ja säätö 2022. Lisäksi uusittu tarpeen mukaan mm. lämminvesivaraajia ja lämmityspatterita, takkahormien nuohousta ja muita ylläpito- ja huoltokorjauksia.
Tulevat remontit
Vuoden 2024 kunnossapidon periaateohjelman mukaisien toimenpiteiden kustannukset ovat arviolta koko yhtiölle n. 18 500 euroa.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 06.08.2033
Tontin koko
10 011 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. 09 816 21, kartat.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As.Oy Espoon Nuottatie 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ison Omenan monipuoliset palvelut n.2 km, Ravintola Nokkalan Majakka kävelyetäisyydellä, pienvenesatamat vieressä, hiekkarannat ja ihana rantaraitti. Hyvät liikenneyhteydet. Useita kouluja ja päiväkoteja alueella.
Koulut: Matinlahden koulu, Matinkylän lukio, Mattlidenin koulu ja lukio (ruotsinkiel.), Tiistilän koulu (8/2024-), Espoo International School.

Liikenneyhteydet
Bussit metrolle ja Espoon keskukseen sekä Martinlaaksoon (nrot 138, 520, 531, 112N yöbussi Kamppiin)
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaksi autopaikkaa pihalla talon vieressä, oma sähköauton latauspiste
Pihan kuvaus
Talolla N on kaunis piha-alue istutuksineen ja suuri terassipatio etelään merinäköalalla. Yhtiöllä on iso, lapsiystävällinen piha-alue.
Tiedustelut
Saija Hakola-Tikanoja, 0400 468 300, saija.hakola-tikanoja@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saija Hakola-Tikanoja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Team Leader, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.