RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 3 h + kk + lasitettu parveke

Pajamäentie 14 C, Pajamäki, Helsinki

Hinta

239 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1958

Löydä uusi kotisi rauhallisesta ja vehreästä Pajamäestä! Tämä valoisa ja viihtyisä kolmio tarjoaa hyvät puitteet joko yksin asuvalle, pariskunnalle tai vaikkapa pienelle perheelle. Asunnossa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, käytännöllinen keittokomero sekä tilava kylpyhuone, jonne mahtuu hyvin pesukone. Lisätilaa asuntoon tuo lasitettu parveke, jossa nautit katseilta suojassa aamukahvista tai ilta-auringosta. Taloyhtiötä on hoidettu järjestelmällisesti ja remontit on toteutettu ajallaan. Yhteisissä tiloissa on käytössäsi sauna ja pesutupa. Ehdottoman hyvä puoli on myös sijainti omalla tontilla! Pajamäki on tunnettu luonnonläheisyydestään ja rauhallisuudestaan, mutta myös erinomaisista liikenneyhteyksistä. Bussit, junat ja itä-länsisuunnassa reittiä Otaniemi-Itäkeskus liikennöivä Raide-Jokeri kuljettavat sinut kätevästi eri puolille pääkaupunkiseutua.. Lähikauppa ja apteekki löytyvävät aivan vierestä ja lenkkipolut houkuttelevat ulkoilemaan. Kattavampia palveluita kaivatessasi suuntaat Leppävaaran Selloon, Konalan Ristikkoon tai Kannelmäen Kaareen. Varaa oma esittelyaikasi ja tule katsomaan! Lisätiedot: katja.helminen@remax.fi / 0400 204 507.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356773
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + kk + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1958
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Neliöhinta

4 192,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

313,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

313,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 18
Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 25 M, Kuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto on taloyhtiön vastuulla. Hallituksella on valtuudet muuttaa rahoitusvastikkeen suuruutta korkotason muuttuessa. 17 § Osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneiston parvekelasien sekä ilmalämpöpumpun ja niihin liittyvien asennusten kunnossapidosta kokonaisuudessaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitus vaaditaan tehtäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa yhtiössä ennen purkavan remontin aloittamista.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Keittokomeron varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, keraaminen liesi sekä astianpesukoneliitäntä ja paikka astianpesukoneelle. Keittokomeron lattia on parkettia, seinät on maalattu. Kaapistojen välitila on kaakeloitu. Työtaso on laminaattia. Keittokomerossa on ikkuna Pajamäentien suuntaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustuksena on pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, suihku, kääntyvät suihkuseinät sekä pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneen lattia on laattaa, seinät kaakelia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia, seinät on tapetoitu. Olohuoneesta on kulku asunnon lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattia on parkettia, seinät on maalattu tai tapetoitu. Toisessa makuuhuoneessa on tilava liukuovikaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi, Tiina Kauttonen, asikaspalvelu@isannointiluotsi.fi, 010 207 5300
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, pesutupa, askarteluhuone ja kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Lisäksi 5 kpl vuokrattavia varastoja. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 498 683,04 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: Kylmä autopaikka 18 euroa, lämmin 24 euroa. Autotallit: iso 78 euroa, normaali 72 euroa ja pieni 66 euroa. Sähkötolppiin tulee virtaa vain tiettyinä vuorokauden aikoina. Autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella.

Tehdyt remontit
2023: Länsipäädyn rappaus- ja maalauskorjaukset. 2022: Energiataloudellinen selvitys, julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. 2020: Ikkunakarmiventtiilien asennus. 2017: Ikkunoiden huoltomaalaus etelä- ja länsipuoli, sekä parvekeovien kunnostus. 2016: Liikesiiven katon maalaus. 2015: Kaupan edustan portaiden kunnostus. 2014: D-portaan hissin uusiminen. 2013: Liikesiiven katon uusiminen. 2010: Lukituksen sarjoitus. patteriventtiilien vaihto ja lämmityksen tasapainotus, D-portaan ylimpien kerrosten parvekkeiden kattaminen. 2009: Ilmanvaihtohormiston korjaus, putki- ja sähkösaneeraus. 2008: Jätekatoksen rakentaminen liikesiiven päätyyn, asuinrakennuksen katon pinnoitustyö. 2007: PIhan sadevesijärjestelmän saneeraus. 2006: Ikkunoiden ja parvekeovien maalaus. 2005: Lukosto uusittu, päädyn lämpörappaus ja päädyn ikkunoiden kunnostus, putkiston kuntotutkimus. 2004: Liittyminen Welho kaapeli-TV verkkoon. 2003: Liikesiiven kattovesien johtaminen ja liittymä puiston sadevesiviemäriin. 2002: Liike- ja asuinhuoneiston itäpäädyn rappausosien kunnostus- ja maalaustyöt. 2001: Liikesiiven alla olevan lämpöjohdon korjaus. 200: Kaukolämpökeskuksen uusiminen. 1999: Huoneistokohtaisten antennirasioiden uusinta, liikesiiven katon maalaus, ilmanvaihtohormien puhdistus ja liikesiiven ilmanvaihtokoneen uusinta. 1998: Saunan löylyhuoneen, pesuhuoneiden ja pukuhuoneen kunnostus. 1997: Porrashuoneiden kunnostus: Seinät, katot ja porrastasot, porrashuoneiden ikkunoiden ja ovien maalaus. 1996: Parvekekunnostukset. 1995: Käyttöveden sulkujen uusiminen, länsipäädyn rappaus- ja maalauskorjaukset, autotalliovien kunnostus ja maalaus. 1994: Linjasäätö- ja sulkuventtiilit uusittu, talon sokkeli maalattu.
Tulevat remontit
Kuvaus kunnossapitotarpeesta 2023 alkaen:
2023: Haltuun otetun huoneiston kunnostus. 2024: Autotallien ovien kunnostus/uusiminen, pohjoispuolen ikkunoiden kunnostus. 2025: Kaukolämpökeskuksen uusiminen tai mahdollisesti lämpöjärjestelmän vaihto. 2028: Julkisivujen peruskorjaus ja parvekkeiden uusiminen, takapihan salaojajärjestelmän saneeraus, asfaltointi. 2029: Pesutuvan pesukoneen uusiminen, liikesiiven ilmanvaihtokoneen uusiminen. 2030: Lukituksen uusiminen, ilmanvaihtohormiston puhdistus. 2031: Lämmitysjärjestelmän putkien ja pattereiden uusiminen. 2033: Yleisten tilojen lattioiden, seinien ja katon kunnostus. 2035: Asuinsiiven katon ja sisäänkäyntikatosten uusiminen.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 20.12.2028
Tontin koko
4 331 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Pajamäentie 14

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa taloyhtiön liiketilassa.
Paikallistiedot: Pajamäki on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.
Koulut: Munkkivuoren ala-asteen koulu (luokka-asteet 1-6), Munkkiniemen yhteiskoulu (luokka-asteet 7-9 ja lukio), Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkivuoressa (luokka-asteet 0-9 ja lukio).

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja juna-asema lähellä
Tiedustelut
Katja Helminen, 0400 204 507, katja.helminen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pajamäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katja Helminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.