OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Omakotitalo | 6h, k, rt, s, ph, khh, kph, vh, aula, veranta

Ollinsyrjä 4, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

487 000 €

Koko

183 / 253 m²

Vuosi

2001

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja kauniiseen omakotitaloon! Alakerrassa on avara remontoitu keittiö, johon mahtuu mukavasti myös ruokapöytä. Erillisessä ruokailutilassa on hyvin tilaa juhlapäivien ruokailuille ja se yhdistyy osaksi tilavaa olohuonetta. Lisäksi alakerrassa on työhuone, kodinhoitotila, saunaosasto ja veranta. Sauna ja pesutilat ovat hiljattain remontoituja, joten ne ovat modernit ja siistikuntoiset. Yläkerrassa on neljä hyvänkokoista makuuhuonetta, aula esimerkiksi lasten oleskelutilaksi, vaatehuone ja kylpyhuone. Kellarissa on myös harrastekäyttöön soveltuvaa lisätilaa. Energiatehokas lämmitysjärjestelmä Lämmitysjärjestelmässä on käytössä ilma-vesilämpöpumppu, joka takaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmityksen. Lämmitysjärjestelmän keskiössä on energiavaraaja, joka sisältää tilojen lämmityksen kiertoveden ja käyttöveden. Järjestelmässä on myös puukattilalla, jolla voidaan halutessa lämmittää energiavaraajaa. Lisäksi energiavaraajassa on tarvittaessa käytössä sähkövastukset. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys alakerrassa, eli ensimmäisessä kerroksessa, mikä takaa miellyttävän lämpimän lattian koko kerroksen alueella. Toisessa kerroksessa, eli yläkerrassa, on vesikiertoinen patterilämmitys. Rinnetontti tarjoaa monia mahdollisuuksia Pihalla sijaitsee tilava kolmen auton autotalli, joka toimii myös harrastetilana. Autotallissa on runsaasti tilaa autoille ja lisäksi se mahdollistaa monikäyttöisyyden harrastetilan muodossa. Pihalla on myös grillikatos, joka on mainio paikka nauttia ulkoilmasta. Tervetuloa tutustumaan Klaukkalaan Klaukkala tarjoaa erinomaiset palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kuten useita marketteja, ravintoloita, urheilupuiston ja kulttuuri-/monitoimitalo Monikon. Tornimäen upeat ulkoilumaastot ovat myös lähellä. Klaukkala sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat monipuolisia palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja luonnonläheistä asuinympäristöä. Ajoaikoja Klaukkalasta. Kauppakeskus Jumbo (Vantaa) noin 25 min. Kauppakeskus Sello (Espoo) noin 25 min. Kauppakeskus Kaari (Helsinki) noin 25 min. Kivistön Juna-asema (Vantaa) noin 15 min. Helsinki- Vantaa lentoasema noin 25 min. Tule yleisesittelyyn, varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn oheisesta yhteydenotto lomakkeelta, tai soita suoraan Jari Selenius, 050 482 1769, jari.selenius@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574445
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, rt, s, ph, khh, kph, vh, aula, veranta
Asuintilojen pinta-ala
183 m²
Kokonaispinta-ala
253 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

487 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 625,04 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: n. 30 €/kk. Kiinteistövero: 1625,04 / 2023. . Vuonna 2022 käytetty pääasiallisesti sähkölämmitystä (sähkövastukset energiavaraajassa), tällöin sähkönkulutus ollut n. 17300 kWh/vuosi. Vuonna 2023 käytetty lämmitysjärjestelmän puukattilaa (tarkka puun määrä ei tiedossa), tällöin sähkönkulutus ollut n. 7896 kWh/v. Lämmitysjärjestelmään lisätty ilma-vesilämpöpumppu joka ollut käytössä maaliskuusta 2023 alkaen. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 1625,04 / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Saunan ja pesuhuoneen remontti valmistui 06/2021.
Keittiö 05/2020 ovet, tasot, liesi, uuni, liesituuletin, allas ja hanat vaihdettu. Keittiön ovet Elega.
Kattojen pesu ja suojaus 05/2019.
Lasikatto terassille n. 15-vuotta sitten.
Pihan kunnostus kivituhkalla ja reunakiveykset.
Rappujen, kaiteiden ja parvekkeiden puurallien maalaus vuosittain.
Autotallin sähkönosto-ovet n. 5-vuotta sitten.
Pintaremontointia vuosien varrella.
Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä avaimet käteen -periaatteella maaliskuu 2023.
Julkisivujen maalaus toukokuu 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energiatodistus voimassa 3.5.2034 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Hybridilämmitys. Lämmitysjärjestelmässä ilma-vesilämpöpumppu, noin 2 000 litran energiavaraaja sähkövastuksilla (sisältää tilojen lämmityksen kiertoveden ja käyttövesi), lisäksi puukattila jolla voi myös lämmittää energiavaraajaa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Suurelementtitalo Herrala talot
Pintamateriaali: Keittiössä ja verannalla on laattalattia. Saunassa on laattalattia ja käsitellyt puupaneelit. Saunan yhteydessä olevassa pesuhuoneessa on laattalattia ja laattoitetut seinät, samoin yläkerran kylpyhuoneessa ja alakerran wc tilassa. Kodinhoitotilassa on laatoitettu lattia. Kaikissa muissa tiloissa on koivulautaparketti latiat. Katot pääosin oksaton mäntypaneeli.
Keittiön kuvaus
Keittiön varustus jääkaappi ja pakastekaappi, erillisuuni, induktio liesitaso, liesituuletin hormiin, leivinuuni, astianpesukone, puuhella ja liesikupu puuhellalle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa Harvian puukiuas joka uusittu 2021, saunan yhteydessä pesuhuone jossa kaksi suihkua. Lisäksi yläkerrassa kylpyhuone/wc jossa myös suihku. Alakerrassa on wc tila kodinhoitohuoneen yhteydessä. Pesukoneliitäntä on kodinhoitohuoneessa. Lattialämmitys alakerrassa kaikkialla. Kiinteät valaisimet ja kaapistot ja peilikaapit kuuluvat varustukseen.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Ormax tiilikatto, kattojen pesu ja suojakäsittely 05/2019.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-3-650-2
Tontin pinta-ala
1 666 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 416,5 m². Tontti sijaitsee alueella Erillispientalojen korttelialue. Tontille saa rakentaa yhden asunnon. A01 1/2 I, e=0,25. Asemakaava-alue loppuu tontin jälkeen.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2000 ja 2002, käyttöönottotarkastus. Asemakaava sitova tonttijako.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nurmijärven kunta kaavoitus puh. 040 317 2394
Rakennukset
Kylmä kolmen auton autotalli ja varasto, kerrosala 84,5 m2v. 2002. Grillikatos 35 m2 v. 2014.
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Klaukkalan keskustan alueella S-Market, Lidl, K-Citymarket noin 2,5 km, posti Klaukkalan keskustan alueella, kirjasto Klaukkalan keskustan alueella, terveysasema Klaukkalan keskustan alueella. Koulut: Harjulan ala-aste n. 200 m, Syrjälän ala-aste n. 1,2 km, yläaste ja lukio Klaukkalan keskustan alueella n. 2,5 km. Päiväkoti: Päiväkoti n. 200 m. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 100 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.