ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 4h, k, s, 2wc (yj mukaan 4h + k + s + 2wc)

Aspinniituntie 1, Kirkonkylä, Nurmijärvi

Hinta

316 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

2019

Upea Perheasunto Nurmijärvellä - Unelmien Koti Kirkonkylällä Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan perheasuntoon, joka sijaitsee rauhallisella ja arvostetulla alueella Nurmijärven Kirkonkylällä. Tämä moderni rivitalokoti on rakennettu vuonna 2019 ja se tarjoaa asukkailleen kaikki nykyaikaisen asumisen mukavuudet. Kodin sydän on avara avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä, jossa perhe voi viettää yhteisiä hetkiä ruoanlaiton ja rentoutumisen parissa. Asunnossa on tilavat ja valoisat huoneet, jotka luovat avaran ja kodikkaan tunnelman. Erityistä luksusta tarjoaa asunnon oma spa-osasto. Lisäksi käytettävissä on kätevä kodinhoitohuone, joka helpottaa arjen askareita. Päämakuuhuoneista on suora pääsy vaatehuoneen kautta kylpyhuoneeseen, mikä lisää asumismukavuutta ja arjen sujuvuutta. Aurinkoinen takaterassi tarjoaa oivan paikan ulkona rentoutumiseen ja päätyasunnon sijainti tuo lisää yksityisyyttä ja rauhaa. Autokatospaikka myydään erillisellä osakkeella hintaan 6800 euroa. Tämä koti tarjoaa huoletonta asumista idyllisessä ympäristössä. Läheltä löytyvät kaikki Kirkonkylän palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet. + rivitalon päätyasunto + tilavat ja valoisat huoneet + spa-osasto: kylpyhuone ja sauna + kätevä kodinhoitohuone + avara avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä + erillinen wc + aurinkoinen takaterassi + autokatos ja autopaikka + tilava varasto TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Ildiko Katona-Hiekkanen 040 575 9990 tai ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi (I can provide services also in English. Szolgáltatás magyar nyelven is.) OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21750485
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, 2wc (yj mukaan 4h + k + s + 2wc)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

316 000,00 €

Velaton hinta

316 000,00 €

Neliöhinta

3 160,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

350,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

358,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiövastike yhteensä 358,00 € muodostuu hoitovastikkeesta sekä kaapeli-Tv ja laajakaistavastikkeesta. Taloyhtiön hallituksella on valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike, mikäli taloyhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii.

Muut maksut

Vesimaksu

13,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

21,00 € / kk

TV-maksu

1,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on ennakkoa joka tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Tasausmaksut: kylmävesi 5,73 €/kpl/kulutus, lämmin vesi 7,73 €/kpl/kulutus Vuokrattavat sähköpistokepaikat 15,00 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, jossa iso peilikaapisto, lattialämmitys, liiketunnistin, joka sytyttää valot päälle kun asutaan sisään. LATTIA: laatta
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Säleverhot jokaisessa ikkunassa Etuoven terassilla oleva "käytävämatto"
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto, pyykinpesukone, kuivausrumpu, ulkovaraston hyllyt, kameravalvonta, grilli ja terassikalusteet.
Kohteen lisätiedot
Päätyhuoneisto - vain yksi naapuri Päättyvä tie - ei läpiajoa Huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Tehdyt remontit
2020: suihkuseinän asentaminen kylpyhuoneeseen
2019: ilmalämpöpumppu
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiömaailman Petra keittiön varusteisiin kuuluu: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, integroitu induktiotaso ja erillisuuni, astianpesukone. TYÖTASO: laminaatti VÄLITILA: levy SEINÄT: maalattu LATTIA: laminaatti Kodinkoneet integroitu, tiskikonehanassa elektroninen on/off-kytkin. Led-valaisimet kaapistojen yllä, alla ja välitilassa. On/off-sähkökytkin, jolla saa sähköt kerralla pois pienkoneista. Katossa himmennettävä Led-valaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Iso kylpyhuone, jossa Keittiömaailman Petra- kaapistot ja peilikaapit (3kpl), led-valaistus kaappien alapuolella, pesutornille paikka avokaapissa, korkea kaappi pyyhkeiden säilytykseen, 2 Oras suihkua, suihkuseinä, Ido WC-istuin, bidee-suihku, pesukoneliitäntä. SEINÄT: kaakeli LATTIA: laatta (lämmitetty)
Saunan kuvaus
Sauna lämpiää Harvian PC-70E-kiukaalla, jossa päälle/pois-kytkin kylpyhuoneessa. Kuituvalaisimet katossa sekä selkänojassa. SEINÄT: puupaneeli LATTIA: laatta
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, jossa on himmennettävä led-valaistus katossa sekä ilmalämpöpumppu. SEINÄT: maalattu LATTIA: laminaatti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joissa lattialämmitys ja himmennettävä led-valaistus katossa. Iso vaatehuone päämakuuhuoneen vieressä, toinen pienempi vaatehuone toisen makuuhuoneen yhteydessä. Kolmannessa makuuhuoneessa peilikaapisto. SEINÄT: maalattu/tapetoitu LATTIA: laminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Varaston koko n. 7m2.
Kattotyypin kuvaus
Tiilikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Harjakatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Nurmijärven toimipiste Keskustie 6, 01900 Nurmijärvi Isännöitsijä Sauli Illikainen sauli.illikainen@kiinteistotahkola.fi | 020 748 1055
Huolto
Kiinteistönhoito Pentti Lakaniemi
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Huoneistoon ei kohdistu lunastusoikeuksia. Autopaikkaosakkeisiin kohdistuu yhtiöjärjestyksen 14§ mukainen osakkeenomistajien lunastusoikeus.
14 § Jos autokatospaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa sammolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä ja on yhtiön osakkeenomistajina oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake seuraavilla ehdoilla:
1. Lunastajan tulee sitoutua lunastamaan kaikki samalla saannolla siirtyvät osakkeet. Mikäli useammat osakkeenomistajat haluavat käyttää lunastusoikeuttaan, ratkaistaan lunastusoikeus lunastusta haluavien kesken arvalla.
2. Lunastushinta on siirtäjän ja siirronsaajan sopima hinta. Mikäli saanto on vastikkeeton, käytetään lunastushintana käypää arvoa, jonka vahvistaa yhtiön hallitus.
3. Hallituksen tulee antaa tieto osakkeenomistajille osakkeen siirtymisestä. Tämän tiedonannon on tapahduttava kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun hallitukselle on tehty siirtoilmoitus. Tiedoksi
antamisen tulee tapahtua samoin kuin kokouskutsun antamisen. Tiedon tulee sisältää lunastushinta ja päivämäärä, jolloin lunastusvaatimusviimeistään on tehtävä.
4. Osakkeenomistajien tulee esittää lunastusvaatimuksensa kirjallisesti yhtiölle yhden kuukauden kuluessa siitä, kun hallitukselle on ilmoitettu osakkeen siirtymisestä.
5. osakkaan käyttäessä lunastusoikeutta on hänen suoritettava lunastushinta hallitukselle kolmantena päivänä lunastusvaatimukselle asetetun määräajan päätyttyä tai lunastushintaa koskevan riidan tultua lainvoimaisesti ratkaistuksi. Hallituksen on toimitettava lunastushinta välittömästi siihen oikeutetulle.
Merkintä tästä pykälästä on tehtävä autokatospaikkojen osakekirjoihin sekä osakeluetteloon ja mahdollisesti annettavan väliaikaistodistukseen.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 12 Autokatospaikkoja: 8

Tehdyt remontit
2022: asfalttirailojen korjaus
Tulevat remontit
Yhtiö valmistunut 2019. Yhtiön hallitus katsoo ettei vuosille 2023-2027 ole tiedossa sellaisia peruskorjaustoimenpiteitä, joilla olisi merkittävä vaikutus yhtiön tai osakkaiden talouteen. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä on 02.01.2028
Tontin koko
6 447 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta: Kaavoituksen asiakaspalvelusihteeri
Pirkko Veijanen
pirkko.veijanen@nurmijarvi.fi | 040 317 2394
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Nurmijärven Niittupolku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: mm. Maaniityn ala-aste
Palvelut: K-Market Karppala, matonpesupaikka n. 300m päässä, lähistöltä löytyy terveyskeskus, apteekki, frisbeegolfkenttä, hiihtoladut talvella.
Päiväkodit: kolme päiväkotia n. kilometrin säteellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Erillisellä osakkeella myynnissä autokatospaikka nro 7 (osake nro 1215) hintaan 6800,00 euroa.
3 vieraspaikkaa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Kirkonkylä, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katona-Hiekkanen Ildiko

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.