Nord LKV Oy

Rivitalo | 3h + kt + s + terassi (yhtiöjärj. mukaan 3h + kt + s)

Sarvvikintie 12, Sarvvik, Kirkkonummi

Hinta

345 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

2022

YKSITASOINEN TRENDIKOLMIO VEHREÄLLÄ NÄKYMÄLLÄ JA TERASSILLA -OMA TONTTI o m a t o n t t i - r a k e n n u t t a j a n t a k u u t a - a u t o p a i k k a - l u o n to Vuonna 2022 Hartelan rakennuttama yhtiö metsikköön rajautuen ja kauniilla vehreillä maisemilla. Modernia ja mustaa. Tämän kodin sisustuksessa on onnistuttu hienosti ja kokonaisuus on yhtenäinen ja moderni sekä pohjaratkaisu toimiva. Luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva asunto on helppokulkuinen ja koiranomistajaa ilahduttaa heti muutaman metrin päästä alkava metsikkö. Huoneiston oleskelutilat ovat avoimet ja kauniisti yhteen sulautuvat. Keittiö sijaitsee tilan toisessa päässä ja jatkuu saarekkeella, johon on myös aamiaistaso. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle ja oleskelulle jää oma paikkansa. Tilasta on käynti tilavalle terassille, jossa on mukavaa viettää kesäpäivää vaikka grillaillen. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja runsaasti säilytystilaa sillä eteisessä on kaapisto sekä vaatehuone ja molemmissa makuuhuoneissa säilytystilaa. Kylpyhuone on moderni ja materiaalivalinnat harmonisen onnistuneet ja täydentävät huoneiston tunnelmaa. Oma sauna kruunaa asunnon ja vilvoittelemaan voi mennä terassille. Huoneistolle kuuluu erillinen lukollinen häkkivarasto (kylmä). Talon luhtiportaikossa on 4 asunnon yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Huoneiston osalta yhtiön tonttiosuus lunastettu. Lämmitys kaukolämpö. Energialuokka B2018. Huoneiston yhteydessä myydään autopaikka AP19 hintaan 2500 euroa (14489-14494). Autopaikka sijaitsee huoneiston edessä. Sarvvik on kehittyvä alue Kirkkonummella lähimpänä Espoota. Merellinen alue, suosittu golf-kenttä ja luontoa, meri sekä liikenneyhteydet Espooseen. Golf-kenttä on aivan vieressä ja kesäisin voit mennä meren rantaan Sarfvik Beach Clubille vesijetillä ajelemaan tai suppailemaan. Talvisin taas on avantovuoroja ja vuokrattavaa saunavuoroa. Kesäisin voit pyöräillä läheiselle uimarannalle uimaan. Sarvvikin sijainti on notkeiden liikenneyhteyksien varrella ja Espoon Matinkylän metroliitäntään pääsee bussilla. Autolla Länsiväylää pitkin pääsee Helsinkiin 20 minuutissa. Sarvvik on moderni ja merellinen asuinalue aivan Espoon lähellä. Sarvvikin lähistölle Sundsbergiin on tulossa mm. yrityskylä ja datakeskus. Lisätiedot kirkkonummelaiselta välittäjältä, Mari Varonen Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, Di, välittäjäyrittäjä Nord LKV Oy / Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 6807752 / mari@nordlkv.fi ------------------------------------------------------------ Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 20.5. 14:30 - 15:00

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Mari Varonen
p. 040 680 7752

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20551716
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s + terassi (yhtiöjärj. mukaan 3h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Isännöitsijäntodistuksen mukaan pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

345 000,00 €

Velaton hinta

345 000,00 €

Neliöhinta

5 073,53 €/m²

Vastike

Hoitovastike

292,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

292,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / kk

Autopaikkamaksu

17,20 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Käyttövedestä suoritetaan vesivastike, jota peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Huoneistokohtainen kuukausittainen vedenkulutus arvioidaan perustuen huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärään ja tasataan vähintään kerran vuodessa käyttäen tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja Yhtiöjärjestelmän mukaan autopaikkojen pääomavastikkeen osalta käytetään hoitovastikkeen suuruuden vastikeperusteena 4m2. Pääomavastikkeet on yhtiössä tuloutettava siltä osin, kun tuloutus ei tarkoituksenmukaisten veropoistojen tultua hyödynnetyiksi johda yhtiölle verotettavan tulon muodostumiseen. Huoneistossa kulutetusta sähköstä ei makseta vastiketta, vaan kukin osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan toimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Kauppakirja toimitettava isännöintitoimistoon vastikemaksujen laskemista varten. -päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkeiden maksamien pääomavastikkeiden lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa tai salliessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet teettää yksivuotistarkastuksen ennakkotarkastus. Päätettiin lunastaa maanomistajilta niiden huoneistojen suuruinen määräosa tontista, joiden osakkeenomistajat ovat tontin lunastamisesta sitoumuksen allekirjoittaneet. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Yhtiökokous 2024 ja tilinpäätös 2023 Isännöitsijältä saadun tiedon 7.5.2024 mukaan tilinpäätös on valmistunut ja on tällä hetkellä tilintarkastajalla. Yhtiökokous tullaan pitämään toukokuun lopussa. Vielä emme ole päässeet kokouskutsuja lähettämään. Hoitopuolen vastikkeisiin ei esitetä korotuksia. Yhtiön maksuvalmius on tällä hetkellä hyvä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä peililiukuovikaappi ja lattia laminaattia. Seinät maalattu. Tarvittaessa keittiön pieni avohylly.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Säleaihtimet, integroitu mikroaaltouuni
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Lunastusoikeus osakkailla
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheen lisätyöt:
- Induktio keittotaso
- Musta keittiöhana
- Valkoinen välitilalasi
- Kalusteeseen integroitava mikroaaltouuni
- Kalustepeitteinen astianpesukone
- Kalustepeitteinen jääkaappipakastin
- Musta keittiön runko, sivulevyt ja ovilevyt
- Vetimettömät seinäkaapit
- Musta listavedin kaapin oveen

Muuton jälkeen:
- Lämmitystolpan muutos lataustolpaksi, syksy 2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen patterilämmitys, lämmön talteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Avonainen Puustelli keittiö trendikkään mustan ja puun väreissä. Integroitu Siemens jääkaappi ja pakastin (päällekkäin), Siemens astianpesukone integroitu, uuni ja induktioliesi Siemens, Siemens integroitu mikroaaltouuni. Liesituuletin Swegon Casa. Pöytätaso laminaattia, välitila lasia. Lattia laminaattia. Seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Harmonisen värein sisustettu kylpyhuone. Tilassa suihku, taitettava suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, paikka pesutornille, pesukoneliitäntä, ilmanvaihtokone Swegon, pyykkikaappi. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lattialämmitys (sähkö).
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneesta käynti saunaan, jossa Harvia kiuas. Saunassa kirkas lasiovi. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Olohuoneen kuvaus
Oleskelutilat ovat avarat ja tilaan tulee paljon valoa niin ruokailutilan kuin oleskelutilan ikkunoista. Tilaan mahtuu niin ruokailuryhmä kuin sohvaryhmä. Avonainen keittiö yhdistyy saumattomasti tilaan. Tilasta käynti terassille, josta osa katettu. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, joissa isommassa on pitkä rivi kaappeja. Tilaa löytyy vaikka työpisteelle. Pienemmässä makuuhuoneessa on myös kaappeja. Molemmissa lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu erillinen lukollinen häkkivarasto (kylmä). Talon luhtiportaikossa on 4 asunnon yhteinen ulkoiluvälinevarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Hanninen Oy Isännöitsijä Teea Hiekkavuo 09 8874 0413 teea.hanninen@ithanninen@fi Ankkuritie 5D 02320 Espoo 09 887 4040
Huolto
Aallokko kiinteistöpalvelut 044 383 3870 Lokirinne 1 02320 Espoo
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autopaikkojen lunastusoikeus
Jos autokatos- tai autopaikan hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 14359-14500) siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle, eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä. Yhtiön osakkeenomistajilla on tällöin oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Taloyhtiö on valinnaisella vuokratontilla, mutta myytävän huoneiston tonttiosuus on lunastettu.

Taloyhtiön osakelukumäärä on yhteensä 14358.
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät irtaimistovarastot (kylmät) erillisissä varastorakennuksissa, ulkovälinevarastot luhtiportaiden alla, tekniset tilat sekä piha-alueet lukuun ottamatta huoneistokohtaisia terasseja, parvekkeita ja piha-alueita.

Tulevat remontit
Taloyhtiössä tiedossa ei oleellisia korjaus- tai muutostöitä.
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus voimassa 27.9.2029 asti.
Tontin koko
1 162 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta.
Sarvvin lähiympäristö voimakkaasti kehittyvää ja alueen lähelle on tulossa paljon työpaikkoja mm. yrityskylä ja datakeskus (Sundsberg).
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Sarfvikin Kaari Kirkkonummi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Peruskoulut:
Kirkkonummen kunta - Kartanorannan Koulu
Kirkkonummen kunta - Masalan Koulu
Lukiot:
Espoon kaupunki - Espoonlahden Lukio
Espoon kaupunki - Kuninkaantien lukio
Palvelut: Sarvvikin lähellä olevat palvelut on niin Espoossa kuin Kirkkonummella. Kivenlahdessa on Alepa 2,8 km. Sundsbergissa on Kartanonrannan K-market 3,9 km, Masalan K-market 5,2km. Espoonlahden Lippulaivan kattavat palvelut 4,8km (prisma, lääkäriasema, apteekki, k-supermarket, metro, ravintolat ja kahvilat sekä erikoisliikkeet. Iso Omena Espoossa autolla 13min. Iso Omenassa kattavasti palveluita Prisma ja Citymarket, Terveysasema, lukuisat ravintolat ja kahvilat, erikoisliikkeet, Finnkino elokuvateatteri.
Muut palvelut: Kirkkonummella kattavat palvelut. Keskustassa Citymarket- ja Prismakeskuksen lukuisine liikkeineen, Bistro Omat ravintola, jäähalli, uimahalli, jalkapallokentät, kuntoportaat, kuntosalit, Crossfit Kirkkonummi, Joo.Arena, kuplahalli, Peuramaan laskettelukeskus ja golf-kenttä sekä ratsastustalli, 10 uimarantaa. Useita metsiä ja ulkoilualuieta grillauspaikkoineen, kuten Porkkalanniemi, Meiko jne. Espoon palvelut ovat myös lähellä
Päiväkodit: Pilke päiväkoti 140m, Sundsbergissa 5 päiväkotia, Masalassa niin suomen- kuin ruotsinkieliset päiväkodit, Espoossa lukuisia päiväkoteja
Liikenneyhteydet
Bussi, jolla liityntä Matinkylän metroon. Bussit vievät myös Kivenlahden metroasemalle, kävelymatkaa Kivenlahden metrolle on 20min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston yhteydessä myydään autopaikka AP19 hintaan 2500 euroa (14489-14494). Autopaikka sijaitsee huoneiston edessä. Osakkailla saattaa olla vuokrattavana autopaikkoja.
Yhtiöllä 11 katospaikkaa ja 9 lämmintä pihapaikkaa.
isännöitsijäntodistuksen mukaan autokatospaikat AK7-11 (osakkeet 14359-14398) oikeuttavat hallinnoimaan autokatospaikkaa, jossa on pistekohtainen mittaus ja mahdollisuus ladata sähköautoa ns. hitaana latauksena. Vastuu em. autokatospaikoilla kulutetusta sähköstä kuuluu autopaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen omistajalle. Autokatospaikoilta peritään erillistä vastiketta, jonka määrä tasataan kulutuksen mukaan.
Ranta
  • Sarvvikin Finnträsk on suosittu uimaranta Sarvvikissa. Uimarannalle pääsee kun jättää auton länsiväylän viereen parkkipaikalle ja kävelee tietä rantaan päin, loppumatka polkua metsän läpi. Uimaranta on myös suosittu koirien uimapaikkana. Toisessa suunnassa merenranta, jossa mm. kesäisin pieni yrittäjä Sarvvik Beach Club, jolla mm. vesiskootteri ja sup-lauta yms. vuokrausta sekä A-oikeudet. Samassa yhteydessä padel-kenttä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sarvvik, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.