Rivitalo | 5h, k, kph, s, erillis-WC:t, et, tk, läm.var, parveke, terassi / piha

Tulustie 16, Paloheinä, Helsinki

Hinta

397 000 €

Koko

103,5 / 107,5 m²

Vuosi

1984

Suositulta ja halutulta Paloheinän pientaloalueelta päätyhuoneisto upealla suojaisalla piha-alueella ja osin katetulla terassilla, joka avautuu etelään eli aurinkoa riittää koko päiväksi. Runsaasti säilytystiloja ja kaksi loppuvuodesta 2022 asennettua ilmalämpöpumppua, joilla saadaan asunto viilennettyä sekä lämmitettyä. Tässä kodissa on hyvä pohjaratkaisu kahdessa tasossa. Ensimmäisessä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, erillinen WC, kylpyhuone ja sauna sekä piha- alue. Toisessa kerroksessa on yksi makuuhuone, keittiö, erillinen WC, olohuone, jossa on kattokorkeutta noin 3,4 m sekä parveke. Asuntoon kuuluu sisäänkäynnin yhteydessä oleva 4 m² lämmin varasto, naapurin kanssa yhteiskäytössä oleva kylmävarasto ja yksi leveä sähköpistokkeellinen autopaikka. Hyvin hoidettu taloyhtiö on omalla tontillaan. Lähikaupat, päiväkodit, koulut ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät samalta alueelta. Kauppakeskus Jumbon ja Flamingon palvelut, Haltialan kotieläintila sekä lentokenttä n. 10- 15 min ajomatkan päässä. Paloheinässä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet golfista padeliin ja hiihtolatuihin. Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja julkisilla. Lähimmät ruokakaupat vain muutaman sadan metrin päässä kotiovelta. Huoneistoselitelmä on virallisesti yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s. LISÄTIEDOT JA YKSITYISNÄYTÖT: | Seyvan Khalili | Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja | Puh. 045 801 4145 | seyvan@skrealestate.fi | Www.skrealestate.fi | Instagram: skrealestate.fi | Www.vaurastuasunnoilla.fi I can provide services also in English. Asuntoportaalien (Etuovi.com, Oikotie.fi ja Tori.fi) tiedot ovat rajalliset ja erilaiset keskenään. Tilaathan välittäjältä kohteen virallisen myyntiesitteen sekä muut asiapaperit sähköpostilla tai soittamalla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ti 4.6. 14:45 - 15:15

TERVETULOA ENSIESITTELYYN: Tulustie 16 C 8, 00670 Helsinki. Auton voi jättää Tulustien varteen.

Esittelijänä Seyvan Khalili
p. 0458014145

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20252513
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, erillis-WC:t, et, tk, läm.var, parveke, terassi / piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
103,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4 m²
Kokonaispinta-ala
107,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mainittu asuinpinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta- alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

380 963,91 €

Velkaosuus

16 036,09 €

Velaton hinta

397 000,00 €

Neliöhinta

3 835,75 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

VELKAOSUUDEN VOI MAKSAA YHTIÖLLE: 28.6. ja 28.12 (ilman pankkikuluja). Muina aikoina pankki veloittaa noin 400-500 euron edestä kuluja. RL 6 Salaoja: Laina loppuu 28.12.2037. Marginaali 0,8 %. Kokonaiskorko 4,455 % 15.02.2024 alkaen.

Vastike

Hoitovastike

434,70 € / kk

Pääomavastike

178,02 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

612,72 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Huoneiston omistaja vastaa sähkökuluista (niin käyttö- kuin lämmityssähkö). Sähkönkulutus riippuu kunkin asukkaan kulutustottumuksista ja sähkön hinta tehdystä sähkösopimuksesta. Huoneiston sähkön kokonaiskulutus v. 2023 on ollut 13 000 kWh (4 henkinen perhe. Asunnossa on kaksi uudehkoa ILP ja osa sähköpattereista on uusittu).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi ja eteinen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pimentävät rullaverhot kahdessa makuuhuoneessa.
Tehdyt remontit
2022: Uusi terassi. Asuntoon on vaihdettu vanhan ilmalämpöpumpun tilalle uusi (2. krs) sekä asennettu uusi ilmalämpöpumppu (Toshiba).
2021: Uudet sisäportaat ja lasikaiteet asennettu (Hoviportaat). Saunaremontti (Tähtisauna). Parketit hiottu molemmista kerroksista. Uudet väliovet koko asunnossa (pl. tuulikaapin ovi). Sisäseinien, kylpyhuoneen katon ja ovilistojen maalausta. Suihkukaapin vaihto suihkuseiniin. 1. kerroksen erillis-WC: Peilikaapin asennus valaistuksineen. Pöytätason asennus.
2015-2018: Suurin osa lämmityspattereista uusittu.
2010: Kylpyhuone uusittu.
2005: Keittiö ja molemmat erillis-WC:t uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Erillinen keittiö, joka sulautuu kuitenkin mukavasti ruokailutilan ja olohuoneen kanssa yhteen. VARUSTUS: Täyskorkea jääkaappi ja pakastin, kaasu- ja keraaminen liesi, liesikupu huippuimuriohjauksella, integroitu astianpesukone. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TASOT: Kivi. LATTIA: Mosaiikkiparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
1. kerroksessa oleva kylpyhuone, joka on remontoitu vuonna 2010. VARUSTUS: Suihku, kääntyvät suihkuseinät, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, lattialämmitys, pyykkikaappi, tuuletusikkuna. SEINÄT/LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on kaksi erillistä vessaa molemmissa asuinkerroksissa, jotka on uusittu v. 2005. VARUSTUS: WC-istuin, käsisuihku (bidee), peili, peilikaappi, säilytyskaappi, säilytystilat. SEINÄT/LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
Vuonna 2021 uusittu upea Tähtisaunan kokonaisuus aina valmiilla kiukaalla. VARUSTUS: Sähkökiuas, LED-valot, tuuletusikkuna. SEINÄT: Puu. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti etelään avautuvalle parvekkeelle eli auringonvaloa riittää koko päiväksi. SEINÄT: Maali. LATTIA: Mosaiikkiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
1. kerroksessa on kolme makuuhuonetta, josta yhdestä makuuhuoneesta on käynti huoneiston terassille/pihalle. 2. kerroksessa on yksi makuuhuone. VARUSTUS: Vaatekaapistot. SEINÄT: Maali. LATTIA: Mosaiikkiparketti/laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaisen huoneiston yhteydessä on 4 m² suuruinen lämmin varasto, joka on asunnon sisäänkäynnin vieressä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate (uusittu v. 2004)

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy / Isännöitsijä Sirpa Eriksson. Käyntiosoite: Ratakatu 1 b A 7, 00120 Helsinki. Sähköpostiosoite: sirpa.eriksson@hsi.. Puhelinnumero: 040 764 9370.
Huolto
Asukkaat (yhtiöllä talkoovakuutus) - kiinteistöhuoltoyhtiö Kotikatu hoitaa yhtiössä kesäisin nurmikonleikkuun yhteisiltä alueilta ja talvisin lumityöt ja hiekotuksen. Varsinaisia vuoroja tai tehtäviä taloyhtiössä ei ole. Pihatalkoot pidetään kaksi kertaa vuodessa ja asukkaita kannustetaan oma-aloitteiseen pihanhoitoon. Liputus taloyhtiössä hoituu vapaaehtoisena tehtävänä.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 9

Tehdyt remontit
2024: Poistoilmakanavien nuohous.
2023: Ulkoseinien jäkälän poistaminen (tehty talkootöinä syksyllä 2023).
2022: Salaojaurakka. Vesikourujen ja syöksyjen lisääminen A- ja B-talojen pitkille sivuille. Hulevesipumpun uusiminen.
2020: Huippuimureiden vaihto. Parveke- ja aitaremontti. Sadevesikourujen ja syöksytorvien uusiminen. C-talon ovikatosten ja seinäkkeiden uusiminen.
2019: Huippuimurit vaihdettu.
2018: Ikkunoiden vaihtourakka. C-talon kaivonkannen madallus. Pattereiden uusiminen A3 ja B6. A4 kosteusvauriokorjaus.
2017: HD antennin uusiminen. Ikkunoiden ja ovien kuntoarvio. Taloyhtiön sähköjärjestelmän kartoitus (sähköajoneuvojen lataaminen). Vikaantuneiden pattereiden uusimista huoneistoissa ja teknisissä tiloissa. Vikaantuneiden vesikalusteiden uusimista.
2016: Kourujen puhdistaminen ja syöksyjen tukosten avaus. Piippujen juurien tiivistystyöt. Leikkipihan kunnostus. Lämminvesivaraajien vaihto A3 ja C8. Viallisten pattereiden uusiminen 7 kpl A2 ja C8. Antennikeskuksien säätö- ja taajuusmuutos. A2 ja B7 rännien betonikourut.
2015: Vikaantuneiden pattereiden uusinta 22 kpl. Uusien postilaatikoiden hankinta. Pihanhoidon ulkoistaminen.
2014: Räystäiden ja turvakulkujen asentaminen katolle. Perusvesipumpun vaihto. Pohja- ja pihaviemäreiden pesu ja kuvaaminen, sekä salaojien pesu ja kuvaaminen. Otsalautojen vaihto ja maalaus sekä turvasiltojen asentaminen.
2013: Lämminvesivaraajan uusiminen B5. Koneellisen poistoilmanvaihdon puhdistus koneellisella harjausmenetelmällä sekä ilmamäärien säätötyö.
2012: Vesikourun korjaus ja seinätikkaan vaihto. Lumieste A-talon päätyyn. Kourujen puhdistus ja otsalaudan kiinnitys.
2010: Huoneiston C8 kph kosteusvauriokorjaus. Lämminvesivaraajan uusiminen B7.
2009: Ikkunaelementtien tiivistysten kiinnityksen korjaukset ja lämminvesivaraajan uusiminen huoneisto A4.
2008: Piha-alueen kunnostus. Jätekatoksen ja aidan uusiminen. Katoksen päätyseinän rakentaminen. Parkkialueen ja pihateiden maanrakennustyöt. leikkipaikan kunnostaminen. Pihaportaiden betonilaatoitustyöt ja pihavalaistuksen uusiminen.
2004: Kattoremontti.
Tulevat remontit
KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS SEURAAVALLE VIIDELLE VUODELLE:

- Ulkoseinien saumausten korjaus.

- Sokkelin kuntoselvitys/-tutkimus (tavoitteena suorittaa sokkelien kuntotutkimus sen jälkeen, kun seuraava taloyhtiön kuntotutkimus on teetetty).

- Kuntoarvion uusiminen (taloyhtiön edellinen kunnossapidon 10- vuotissuunnitelma on teetetty vuonna 2013. Taloyhtiön hallitus on valtuutettu teettämään uusi kuntotutkimus ja sen perusteella tehtävä 10-vuotissuunnitelma seuraavalla hallituskaudella). Uusi kuntoarvio tilattu Susteralta (ent. Raksystems) viikoille 25-26.

- Sähköautojen lataamiseen varautuminen.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Uusi energiatodistus teetetään uuden kuntoarvion yhteydessä vuonna 2024.
Tontin koko
3 323 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Helsingin kaupunki asemakaavoitus. Käyntiosoite: Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki.
Puhelinnumero: 09 310 1691. Verkkosivut: https://kartta.hel./.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tulustie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Paloheinän ala-asteen koulu n. 1 km. Pakilan ala-asteen koulu n. 1, 8 km.
Pakilan yläaste n. 1,8 km.
Palvelut: S-Market Torpparinmäki n. 500 m, K-Supermarket n.700 metrin päässä. Pirilän Kukkatalo n. 350 m. Terveysasema ja kirjasto n. 1 km. Paloheinässä monipuoliset harrastusmahdollisuudet, ulkoilumaastot ja talvisin hiihtoladut.
Päiväkodit: Päiväkoti Vallesmanni n. 200 m. Päiväkoti Valkea n. 900 m. Päiväkoti Miilu n. 1 km.
Päiväkoti Kytöniitty n. 1,2 km.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki n. 220 m. Pirjontie ratikkapysäkki n. 3,4 km. Hyvät liikenneyhteydet niin Kehälle, keskustaan kuin esim. lentokentälle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla on käytössä yksi ulkoautopaikka (sähköpistokkeellinen).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Paloheinä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Khalili Seyvan

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

SK Real Estate | SK & Co. Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.