Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 2h + avok + viherhuone + kph (Yj. mukaan 2h + kt)

Kalasatamankatu 9, Kalasatama, Sompasaari, Helsinki

Hinta

388 000 €

Koko

44 m²

Vuosi

2019

Kaunis 19.kerroksen merinäköalallinen koti REDIN MAJAKASTA! Tässä kodissa nautit upeista Vanhankaupunginlahden auringonnousuista ylhäältä käsin. Suurten ikkunoiden ansiosta huoneistoon tulee mukavasti valoa ja korkean huonekorkeutensa ansiosta koti tuntuu erittäin avaralta. Pohjaratkaisu on loistava, makkariin mahtuu hyvin parisänky ja viherhuonetta voi käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi työtilana tai rentoutumisalueena. Viherhuone voidaan myös rajata täysin omaksi tilaksi sulkemalla lasit. Olohuoneesta avautuu 19. kerroksen rauhoittavat merimaisemat. Kodin tilava olohuone yhdistyy tyylikkääseen tummaan avokeittiöön, josta löytyy modernit kodinkoneet sekä sopivasti lasku- ja kaappitilaa. Laadukkailla materiaaleilla toteutetusta kodista löytyy lisäksi vielä ylellinen kylpyhuone pesukoneliitännällä. Huoneistolla on käytössään myös kellarikomero. Kodissa on paljon eri ominaisuuksia, jotka tuovat mukavuutta arkeen: + Kesäaikaan kaukokylmä; lattiaviilennys sekä ilmanvaihdon tuloilman viilennys. + Älypaneelista voit muun muassa avata oven vieraille tai tilata hissin suoraan kotiovelle. + Ei pattereita - helppo sisustaa. Asunto Oy Helsingin REDin Majakka on valmistunut vuonna 2019, se sijaitsee omalla tontilla ja käsittää yhteensä 282 kpl asuinhuoneistoja. Rakennuksen 33. kerroksessa sijaitsee kaksi saunatilaa (toisen yhteydessä on palju sekä terassitila, jotka ovat käytettävissä saunavuoron aikana), kattoterassi, kesäkeittiö, klubi-/juhlatila sekä klubi- ja kokoustila. Rakennuksen 5. kerroksessa sijaitsee kolme saunaa, pesula, kuivaushuoneet, kuntosali, jätehuone, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunu- ja apuvälinevarastot, pieni klubitila sekä vehreä pihakansi. Pyöränsäilytystilat sekä yhtiön muut huoltotilat ovat myös loistavat ja helpottavat arkea. Kauppakeskus Rediin pääset suoraan hissillä, josta löydät erittäin kattavat palvelut. Metroasemalle pääsee myös suoraan hissillä ja lähistöltä menee n. 20 bussilinjaa jokaiseen ilmansuuntaan sekä City-pyörätelineet löytyvät Redin katutasolta. Alueen palvelut ja julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat siis mitä loistavimmat. Autoileville asukkaille on varattu mahdollisuus vuokrata autopaikkoja parkkihallista, jonne pääsee tottakai myös suoraan hissillä. Alueen luonnonläheisyyden lisäksi plussana ovat loistavat ulkoilumahdollisuudet Mustikkamaalla sekä Korkeasaaressa. Tervetuloa Kalasatamaan! Lisätiedot ja yksityisesittelyt sopimuksen mukaan: INNO ILONEN | LKV, LVV, Kaupanvahvistaja 050 439 2626 | inno@neliotliikkuu.fi IG @inno.ilonen Iloista kiinteistönvälitystä nimen mukaisesti. Mikäli rahoitus mietityttää, saat kauttani Nordealta nopean yhteydenoton lainatarjoukseen liittyen. Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Service also in English.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20007245
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + avok + viherhuone + kph (Yj. mukaan 2h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala n. 40,5m2, viherhuone n. 3,5m2. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
19/35
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

344 698,71 €

Velkaosuus

43 301,29 €

Velaton hinta

388 000,00 €

Neliöhinta

8 818,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,80 € / kk

Pääomavastike

400,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

651,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Internetyhteys valokuitu (5,99€/kk), nopeus yhteen gigaan asti. Yhtiökokous 15.5.2023: Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys talousarviosta ja vastikkeista: hoitovastike on 1.7.2023 alkaen 5,70 €/m2/kk, pääomavastike A 1,892 €/vel.yks./kk, pääomavastike C 9,10 €/vel.yks./kk ja internetvastike 5,99 euroa/huoneisto/kk. Talousarvio sisältää yhden ylimääräisen hoitovastikkeen keräämisen syyskuussa vuosikorjauksista aiheutuvien asianajokulujen ja asiantuntijapalkkioiden kattamiseksi (tarkastukset, korjausten valvonta). Talousarviossa asianajokuluihin ja teknisiin tarkastuksiin on varattu 100.000 euroa. Vesilaskutus tasataan huoneistokohtaisten vesimittareiden perusteella. Kulutettu vesi maksetaan 1.5.2024 alkaen siten, että esimerkiksi kesäkuun yhtiövastikkeen yhteydessä maksetaan toukokuussa kulutettu vesi. Ks. Yhtiöjärjestys 11 §: Vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiössä on tapahtunut vesivahinko rakennusaikana. SRV Rakennus Oy:n ilmoituksen mukaan asuintornissa rakennusvaiheessa helmikuussa 2019 sattunut vesivahinko ei ole vaurioittanut huoneistoja 1-120 kerroksissa 6-16. Yhtiökokous 15.5.2023: Päätettiin, että huoneisto A285 (osakkeet nro:t 176381-176990) otetaan yhtiön hallintaan kolmeksi vuodeksi. Yhtiökokouksessa 15.5.2023 päätettiin muuttaa 6 kerroksen ulkoiluvälinevaraston käyttötarkoitus kuntosaliksi (nykyisen laajennus). Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet solmia hankkeen totuttamiseksi tarvittavat suunnittelu-, valvonta- ja urakkasopimukset sekä muut sopimukset, tehdä urakoitsijavalinta ja harkintansa mukaan päättää hankekokonaisuuden sisällöstä, aikataulusta ja muutoksista. Päätettiin, että hankkeen kokonaisbudjetti on enintään 100.000 euroa ja se rahoitetaan edellisten tilikausien ylijäämällä. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, muu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Varusteet: astianpesukone, liesikupu
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Saunan kuvaus
Rakennuksen 33. kerroksessa sijaitsee kaksi saunatilaa (toisen yhteydessä on palju sekä terassitila, jotka ovat käytettävissä saunavuoron aikana). Rakennuksen 5. kerroksessa sijaitsee kolme saunaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen harmaa seinä on tehty Teknoksen kolibri koristepinnoitteella.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuhuoneen listaseinä on tehty Cellon puuvalmis peitelistoilla (mäntyä).
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Kattotyypin kuvaus
Sisäänpäin kallistettu
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, asiakaspalvelu@aarre.com, Puh.. 020 198 6700, House Manager/isännöitsijä: Timo Metsälä
Huolto
SOL Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Askarteluhuone, kellarikomero, kuivaushuone, sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto.

Rakennuksen 5. kerroksessa sijaitsevat aulatila, jätehuone, tekniset tilat, pyöränhuoltotila, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunu- ja apuvälinevarastot, talovarasto, kuivaushuoneet, 3 saunaa, pesula, kuntoilutilat, framer ja klubitila.

Rakennuksen 33. kerroksessa sijaitsevat kattoterassi, 2 saunaa ja klubi-/juhlatila ja kokoustila sekä terassilla oleva palju.

Yhtiötä sitovat Hallinnanjakosopimus 31.5.2016 ja Sopimus Kalasataman keskuksen yhteisjärjestelystä 1.6.2018. Sopimuksissa määritellään kyseessä olevien sopimusten osapuolten kesken muun muassa yhteishallinnassa olevasta piha-alueesta, rakennusten omistusrajapinnoista, käyttö- ja kulkuoikeuksista sekä käytön, hoidon, ylläpidon ja perusparannuksen kustannusten jaosta.
Tehdyt remontit
Taloyhtiössä on tehty mm:

2022 Terassikalusteiden uusinta.

Vuonna 2020 ja alkuvuonna 2021 suurimmat yksittäiset korjaukset ovat rakennuttajan puolelta liittyneet julkisivun vesivuotoihin klubi-/juhlatilassa sekä julkisivun niksautuskohdassa.

Lisätietoja tehtyihin remontteihin saatavilla kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028:
- Kuntosalin laajennus 2024
- Normaalit huolto- ja kunnossapitotoimet yhtiön puolesta sekä vuosikorjausten valvonta.
- Perustajaurakoitsijan puolesta virhe- ja takuukorjaukset, joista kustannukset perustajaurakoitsijalle.

Kunnossapitotarveselvitys kokonaisuudessaan saatavilla kohdetta hoitavalta välittäjältä.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
920 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoitukseen liittyen: Helsingin kaupungin puhelinvaihde 09 310 1691. Kalasataman alue rakentuu parhaillaan.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin REDIn Majakka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Redin kaikki palvelut kävelyetäisyydellä. Kauppakeskus Rediin pääset suoraan hissillä. Posti sekä terveysasema löytyvät myös Kalasatamasta. Lähin kirjasto sijaitsee Vallilassa.
Liikenneyhteydet
Julkinen liikenne toimii niin hyvin Kalasatamassa, että et tarvitse välttämättä autoa. Metroasemalle pääsee hissillä, lähistöltä menee noin 20 bussilinjaa jokaiseen ilmansuuntaan sekä kaupunkipyörätelineet löytyvät Redin katutasolta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autoileville asukkaille on varattu mahdollisuus vuokrata autopaikkoja parkkihallista, jonne pääsee tottakai myös suoraan hissillä. Autopaikkoja tarjoaa mm. Aimo Park Finland Oy: puh 020 781 2400 / www.aimopark.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilonen Inno

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.