Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 6h, avok, kph, 2 x erill. wc, vaatehuone, parveke

Tammitie 15, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

1 160 000 €

Koko

150 m²

Vuosi

1956

Upea koti Munkkiniemen kartanon kupeessa! Tämä 1950-luvun talon ylimmän kerroksen hieno perheasunto on malliesimerkki siitä, kuinka ajan rakennustyyliä ja tunnelmaa kunnioittaen remontoitu huoneisto saadaan kukoistamaan kauniina kotina. Valossa kylpevä päätyhuoneisto on päivitetty nykypäivään sekä taitavasti että harkiten, ja lopputuloksena on syntynyt raikas ja viihtyisä kokonaisuus. Neljä makuuhuonetta sekä hulppea olohuoneen ja ruokailutilan kokonaisuus, ja laadukas avokeittiö sen kupeessa luovat toimivat puitteet asumiselle. Tyylikäs kylpyhuone, kaksi erillistä wc-tilaa sekä mainio walk-in-closet ilahduttavat arjessa. Näkymät isoista ikkunoista ovat vehreät ja avoimet. Kahvikupponen eteläparvekkeella kaunista kartanoa katsellen nostaa arjen yläpuolelle! Asunto Oy Tammitie 13-15 käsittää kaksi Munkkiniemen kartanon kanssa samassa pihapiirissä sijaitsevaa taloa. Arvostetun ja pidetyn yhtiön remontit on aina hoidettu oikea-aikaisesti. Perinteinen LVIS-saneeraus on tehty vuonna 2020, eikä lähivuosina ole odotettavissa mainittavia kunnostushankkeita. Molemmista taloista löytyy viihtyisä saunaosasto ja talossa 15 on lisäksi hissi, johon on esteetön kulku. Sijainti on mitä parhain, ja läheltä löytyy kaikki, mitä tarvitset. Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut, lähikaupat, Kanniston leipomo, Munkkiniemen venekerhon laiturit sekä Kalastajatorpan tenniskentät ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Keskustaan pääset kätevästi nelosen ratikalla ja lenkille on mukava suunnata vaikkapa Munkkiniemenrannan tai läheisen Seurasaaren rantamaisemiin. Tällaisia koteja on tarjolla vain harvoin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1367576
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, avok, kph, 2 x erill. wc, vaatehuone, parveke
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
3 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 160 000,00 €

Velaton hinta

1 160 000,00 €

Neliöhinta

7 733,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

1 050,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 050,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: lounas
ulkopuolinen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (kaikissa makuuhuoneissa sekä olohuoneen länsipuolen ikkunassa ja vaatehuoneessa)
Tehdyt remontit
2018: kevyen väliseinän purku keittiöstä, keittiön lattia uusittu laattalattiaksi, keittiöremontti, kahden huoneen korkkilattian poisto ja vaihto parkettiin. Lisäksi kaikkien seinien tasoitus ja maalaus sekä eteisen wc:n oven siirto. Saniteettitilat uusittu yhtiön LVIS-saneerauksen yhteydessä 2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä kalanruotoparketti, maalatut seinät ja upotetut valaisimet ja kaapisto sekä avonaulakko. Ikkunallisessa vaatehuoneessa kalanruotoparketti (uusi), maalatut seinä ja säädettävä hyllyjärjestelmä.
Rakennusmateriaali: Tiili, betoni
Keittiön kuvaus
Täyskorkea integroitu jääkaappi ja integroitu pakastin, integroitu astianpesukone, induktiotaso, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin, Avestian kaapistot, kestävät Dekton Edora kivitasot, lattialämmitys
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: Suihku, pyyhekuivain, peili, kph-kaapistot, pesukoneliitäntä (pesutornin paikka kaapissa), lattialämmitys. Kaksi erillistä wc-tilaa, joissa seinäwc, allas, peili, lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet, toisessa lisäksi kylpyhuonekaapisto.
Seinämateriaali: Laatta, maalattu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Kalanruotoparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Kalanruotoparketti
Seinämateriaalit: Maalatut seinät
Säilytystilojen kuvaus
Kaksi vinttikomeroa, kellarikomero, tilava ja hyvin suunniteltu walk-in-closet sekä kaapistot, joissa Ikean rungot ja Avestian ovet
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili, pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ja enintään yksi ylimääräinen pääomavastike, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 11

Tehdyt remontit
1987 Lämmönjakokeskuksen uusiminen, kattojen tiili/peltikorjaus, 1992 Julkisivujen korjaus, 2000 Talon 15 hissin korjaus, 2005 Iv hormien puhdistus ja rassausluukkujen asennus, 2009 Molok-jäteastiat, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2010 Talo 15 ullakkoikkunoiden huoltomaalaus, takkojen nuohous, 2011 Katon lumiesteiden asennus, 2012 Talo 15 syöksytorvien kunnostus, talo 13 tiilikaton uusiminen, 2013 Parvekkeiden korjaus, 2014 Lukituksen uusiminen iLoq, 2015 Talo 13A1 edustan kunnostus ja kulkureitti asuntoon, 2016 Talo 13A2 edustan kunnostus, pihapuiden kuntotutkimus ja toimenpiteet, 2017 Kiinteistön kuntoarvio, iv hormien puhdistus, 2018 Talo 15 peltikatteen maalaus, talon 13 tiilikatteen paikkaus ja piippujen maalaus, kattosiltojen korjaus, 2020 LVIS-saneeraus (perinteinen sis. käyttö- ja viemäriverkostonuusinta, kylpyhuoneiden, yhtiön saunatilojen sekä poistoilmahormien saneeraus, valokuitu, sähköjärjestelmän uusiminen, sähköautojen latausvalmius (autotallikaapelointi), esteetön päästy talon 15 hissiaulaan, 2022 Linjasaneerauksen takuukorjaukset, kummankin talon kattojen huoltokorjaukset ja turvavarusteiden täydentäminen, 2023 Parvekeovien huoltokorjaukset, talon 15 ullakon ikkunapuitteiden korjaukset.
Tulevat remontit
PTS 2024-2029: Talojen sokkeleiden kuntoarvio ja kunnostus, talojen ulko-ovien ja autotallien ovien (sis kynnykset) kuntotarkastukset ja kunnostukset 2024-2026, julkisivujen kuntotutkimus ja korjausmaalaus 2029
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 227 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Tammitie 13-15

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Munkkiniemen ala- ja yläaste sekä lukio (n. 1.0 km), Hoplaxskolan (lk 0-5) (n. 0.7 km), Hoplaxskolan (lk 6-9) (n. 0.35 km)
Ruokakaupat: Alepa ja K-market Puistotiellä (n. 0.55 km)
Lähipalvelut: Munkkiniemen kirjasto (n. 0.5 km)
Päiväkodit: Useita, mm. Kaartintorppa (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Nelosen ratikka (n. 0.3 km)
Bussit (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Tiina Toivoranta myyntijohtaja, LKV 0505480573,
tiina.toivoranta@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Toivoranta

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.